Sponsoren

Onze gewaardeerde sponsoren

 

Ook sponsor worden?

Indien u als sponsor van een van de onderstaande opties gebruik wenst te maken stellen wij dat zeer op prijs.
U kunt dan contact opnemen met de PR en sponsor coördinator van TV Krego:
dhr. Frank Bellemans

e-mail: fbellemans@ziggo.nl

Club Friends

  • Een bijdrage in zowel financiële zin als in natura is altijd welkom.

Bijdrage in natura of financieel vanaf € 0,00 tot € 50,00: vermelding op de website bij Club Friends voor een geheel jaar.
Bijdrage in natura of financieel vanaf € 51,00: middels een zelf aan te leveren spandoek voor één van de drie toernooien (“Open wintertoernooi”, “Open jeugdtoernooi”, “Open zomertoernooi”).

Club Pompedurp

  • Een geplastificeerd A4 formaat (liggend) in de kantine aan de nieuw te realiseren sponsormuur voor een vast jaarlijks tarief inclusief vermelding op de website.(Logo aan te leveren als JPG of BMP extensie).

Wij verplichten u bij deze optie niet voor een meerjarenbeleid, u kunt jaarlijks uw sponsoring schriftelijk uiterlijk 1 december voor het volgende jaar opzeggen. Jaarlijkse facturering per januari van het betreffende jaar.

Kosten per jaar: € 50,00

 

Club Platina

  • Een vast reclamebord full color 600x1650mm over de langszijde van de tennisbanen voor een vast jaarlijks tarief inclusief vermelding op de website.

(Vast reclamebord, formaat van 600 x 1650mm, materiaal wit trespa mm, Vinyl, MacTac Digital Sign, Bedrukking full colour incl. UV Block laminaat. Logo aan te leveren als EPS of AI extensie).

De kosten voor aanschaf zijn voor de sponsor. Aanschaf geschied bij voorkeur via TV Krego. Indien aanschaf via TV Krego kunnen wij u als vereniging tegemoet komen door in het eerste jaar een korting van 50% op het sponsorbedrag te geven. Wij verplichten u bij deze optie niet voor een meerjarenbeleid, u kunt jaarlijks uw sponsoring schriftelijk uiterlijk 1 december voor het volgende jaar opzeggen. Het reclamebord blijft eigendom van de sponsor na voldoening factuur van het eerste jaar. Jaarlijkse facturering per januari van het betreffende jaar.

(Aanlevering eigen bord is in overleg mogelijk, deze dient te voldoen aan bovengenoemde uitvoeringseisen. Het bord wordt voorzien van een viertal bevestigingsgaten)

Kosten eerste jaar:
Aanschaf bord eenmalig excl. BTW:  € 188,00
Sponsorbedrag eerste jaar                  €    75,00 +
                                                                                       
Totaal eerste jaar                                   € 263,00

Opmaakkosten indien geen EPS of AI extensie aanwezig is (in overleg)  € 57,50

Kosten overige jaren:
Sponsorbedrag jaarlijks                        € 150,00

 

Club Gold

  • Het is ook mogelijk om bij een toernooi als hoofdsponsor te fungeren. Als vereniging kennen wij het “Open wintertoernooi”, het “Open jeugdtoernooi” en het “Open zomertoernooi”. Dit houdt in dat in de toernooinaam de naam van uw bedrijf wordt verwerkt.

Naast de mogelijkheid van één of alle club pakketten zal uw bedrijf op de aankondigingsposters van het toernooi worden verwerkt welke ook op de voorpagina van onze website te vinden zal zijn. U kunt als hoofdsponsor bij het betreffende toernooi uw eigen reclamemateriaal aanleveren welke over het tennispark verspreidt zal worden (vb. reclamedoek, foldermateriaal enz.). Ook kunt u ervoor kiezen om eventueel de finale partij te openen. Graag nodigen wij u bij de optie Club Gold uit voor een persoonlijk contact om de exacte invulling en prijsvorming door te spreken.

Toernooisponsor in overleg, voorwaarde meerjarenbeleid i.v.m. toernooinaam.