Bardienst uitleg

De Barsleutel (groen) en barkaarten kunnen opgehaald worden op een van onderstaande sleuteladressen:
– Wim van Zundert , Grote Tiende 15;
– Frank Bellemans, Zandhil 2;
– Lars Heeren, Van Diepenbeekstraat 32;
– Frie Antens, Brugweg 32;

Bij aankomst kan met de barsleutel (groen) de voordeur worden opengedraaid. Indien nodig zit rechts de schakelaar voor de hoofdverlichting van de kantine. Daarna rolluiken openen, het eerste rolluik met dezelfde sleutel (Let op: rolluik niet volledig laten zakken!); de overige twee in de eerste kast rechts in de keuken.

De verwarming is hoger te zetten via de kamerthermostaat die naast de rolluik hangt. De verwarming is ingesteld op 15 graden Celsius en gaat om 23.00 uur mocht je de temperatuur versteld hebben weer automatisch naar 15 graden Celsius.

Daarna de muziek aanzetten en de spoelbak vullen met water, spoelglans toevoegen. Achter de bar zitten twee dimmer schakelaars voor de “sier” verlichting van de kantine, hier kan dan ook de hoofdverlichting worden uitgedaan. In de koelkast zit rechts onderin ook een schakelaartje om de verlichting hierin aan te doen.

Degene die kantinedienst heeft is verantwoordelijk voor bar/kantine en kan dus niet tegelijk tennissen!

Meld je aanwezigheid op een bardienstavond via een mailtje aan op het emailadres bardienst@tvkrego.nl. Op basis hiervan worden de bardiensten uitbetaald.

Het is verboden om te roken in de kantine. Het is toegestaan om gratis enkele consumpties te nuttigen, graag dit wel na alle redelijkheid.

Bij terrasweer, tafels en stoelen buiten afdoen.

Tot één uur voor sluitingstijd hoort het tot de taak van de kantinedienst om ook bestellingen voor de keuken aan te nemen (friet of snacks horen hier ook bij).

Indien het weer erg slecht is en er niemand komt tennissen dient men door de week minimaal tot 21.30uur te blijven. Tijdens toernooien, evenementen etc. gelden andere tijden.

Door de week mag er vanaf 23.00uur worden afgesloten. Tijdens toernooien, evenementen etc. gelden andere tijden.

Bij afsluiten bar opruimen, glazen allemaal spoelen, vaat in keuken afwassen, opruimen, muziek uitzetten en “sier” verlichting uit doen.  Het is ook de bedoeling dat de voorraden in de bar en de vitrinekast aangevuld worden!

De baanverlichting uitdoen, zodra de banen niet meer bezet zijn.

Rolluiken sluiten, let op barkrukken! Eerst de twee rolluiken welke vanuit het keukenkastje te bedienen zijn, daarna het laatste rolluik met de sleutel sluiten.

Verlichting uit en buitendeur op slot. Let op alleen de TL-verlichting is nabij de buitendeur te bedienen de overige “sier”verlichting dient van achter de bar te zijn uitgedaan.

Sleutel en barkaarten en eventueel geld weer terug brengen naar het sleuteladres waar de spullen zijn opgehaald.

Indien er nog onduidelijkheden zijn kunt u contact opnemen met Wim van Zundert,

Indien voorraden op of bijna op zijn kunt u contact opnemen met Frie Antens