Bardienst regelement

Ieder seniorlid betaalt € 50,00 aan kantinediensten, dit bedrag wordt automatisch samen met de contributie per jaar afgeschreven.

Dit bedrag kan terugverdiend worden doormiddel van het draaien van kantinediensten. 

 

De kantinediensten worden gesteld op dinsdag,- woensdag- en donderdagavond van 20.00 uur tot 23.00 uur. Voorkeurdata aangeven is mogelijk, we proberen daar zoveel mogelijk rekening mee te houden. Men wordt geacht minimaal 2 dagen per week als beschikbaar op te geven.

Vanaf 1 januari voor het volgende jaar is het mogelijk om op de website te kijken wanneer men is ingedeeld. Dit kan onder het hoofdstuk Bar -> bardienst indeling, waarin de reguliere kantinediensten aangegeven worden. In de kantine worden twee maanden kantinedienst opgehangen. Voor reguliere kantinediensten wordt u in principe niet op voorhand gebeld. Voor de kantinediensten tijdens open toernooien, competitiedagen of evenementen wordt u later in het jaar benaderd. Het kan dus zo zijn dat u vanaf 1 januari maar één regulier kantinedienst van uzelf kan vinden.

Onderling ruilen is mogelijk, het is dan wel de bedoeling om dit tijdig te melden bij Loes Houtepen (loeshoutepen@gmail.com) i.v.m. aanpassing website en in dit in de kantine te wijzigen.

Een ingeplande kantinedienst kan niet meer geannuleerd worden tot 24.00 uur van tevoren. Niet op komen dagen of bij te late afmelding zonder goede reden ontvangt u dus geen vergoeding. Deze kantinedienst wordt in dat betreffende jaar ook niet meer opnieuw ingepland.

Ook als men zelf tennist tijdens de kantinedienst ontvangt u geen vergoeding.

Bij extreme weeromstandigheden (sneeuwval, storm en hevige onweersbuien) kan het zijn dat men gebeld wordt, dat de kantinedienst vervalt. Indien u op voorhand gebeld wordt ontvangt u geen vergoeding, u wordt op een latere datum dat jaar in overleg opnieuw ingepland, dit kan regulier, tijdens een toernooi, competitie of evenement zijn.

Op alle feestdagen is de kantine gesloten en wordt dus ook geen kantinedienst gepland met uitzondering van geplande activiteiten op deze dagen. Ook de week van Carnaval en 5 december zal er geen kantinedienst gepland worden.

In de zomer zal de kantine 6 weken en in de kerstvakantie 2 weken gesloten zijn met uitzondering van geplande activiteiten.

Voor nieuwe leden en/of leden welke nog geen kantinedienst hebben gedraaid, bestaat de mogelijkheid om een informatieavond bij te wonen of om persoonlijk uitleg te krijgen. Zij moeten dit wel zelf aangeven bij Loes Houtepen.